τηλ. παραγγελίες
210.9948.413
Επικοινωνία ›

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ
 • Το stcolor.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρίας με την επωνυμία "ΤΑΡΑΤΟΡΗΣ Δ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ. Ο.Ε" που εδρεύει στη λεωφόρο Γ. Παπανδρέου 70 στην Αργυρούπολη.
 • Η εταρία δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα stcolor.gr είναι εύχρηστη και απλή, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους.
 • Η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα stcolor.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων.
 Όροι
 • Η εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.
 • Οι σχετικές φωτογραφίες, ενδέχεται να παρεκκλίνουν από την πραγματική εικόνα των προϊόντων.
 • Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 • Για την πραγματοποίηση παραγγελίας και την ολοκλήρωσή της απαιτείται η καταχώρηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, όπως το ονοματεπώνυμο σας, η διευθύνση αποστολής του προϊόντος, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής που θα αποσταλεί το προϊόν, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου κλπ. Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών είναι υποχρεωτική και δεν μπορεί να παραληφθεί.
 • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε e-mail (μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας και τις σχετικές λεπτομέρειες.
 • To stcolor.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του φυσικού καταστήματος της εταιρίας "ΤΑΡΑΤΟΡΗΣ Δ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ. Ο.Ε.". Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες πραγματοποιούνται μέσω του φυσικού καταστήματος, οπότε ενδέχεται η διαθεσιμότητα των προϊόντων να μην αντιστοιχεί στην αναγραφόμενη. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του επιλεγμένου από εσάς προϊόντος, το κατάστημα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.
 
ΑΛΛΑΓΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
 • Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε την αλλαγή, την επιστροφή ή την αντικατάσταση του προιόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικώς, με e-mail, ή πραγματοποιώντας επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα.
 • Προυποθέσεις επιστροφής:
 1. Το προιόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που το συνοδεύουν (συσκευασία, καρτελάκι γνησιότητας όπου υπάρχει κλπ).
 2. Αλλαγή ή επιστροφή πραγματοποιείται εντός 15 ημερολογιακών ημερών.
 3. Το προιόν πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο που εκδόθηκε με την αγορά του.
 4. Σε περιπτώση κατασκευαστικού ελαττώματος, είναι δυνατή είτε η άμεση αντικατάστασή του προιόντος είτε η επιστροφή των χρημάτων σας κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
 5. Κατά τα λοιπά, η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.
 6. Μόλις λάβουμε το αίτημα σας, η εταιρία με δική μας εντολή θα παραλάβει δωρεάν από εσάς το προϊόν που θέλετε να αντικαταστήσετε. Όταν επιστραφεί σε εμάς, θα λάβετε ειδοποίηση και θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή του νέου προϊόντος.
Ακύρωση Παραγγελίας
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας εφόσον την έχετε ολοκληρώσει, αλλά πριν την παραλάβετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, δίνοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Δικαίωμα υπαναχώρησης
 • Σύμφωνα με τον Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
 • Online - Mε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Aντικαταβολή
 • Kατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό
Αποστολή Προϊόντων
 • Οι αποστολές πραγματοποιούνται από τους αξιόπιστους συνεργάτες μας
 • Η παραγγελία ολοκληρώνεται με την καταβολή του τιμήματος κατά την παράδοση στην περίπτωση της αντικαταβολής.
 • Η αποστολή πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, σε όλη την Ελλάδα.
  Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά με e-mail στην διεύθυνση info@stcolor.gr και τηλεφωνικώς στο 210 9948413.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

© 2024 STColor. All rights reserved. Designed by TotalWeb.

0

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...