τηλ. παραγγελίες
210.9948.413
Επικοινωνία ›

Εταιρικό Προφίλ

Το 2005 ιδρύσαμε την STColor με στόχο να δημιουργήσουμε ένα εξειδικευμένο κατάστημα με προϊόντα επαναβαφής , προεργασίας και περιποίησης  του αυτοκινήτου που δεν θα σταματά στην πώληση αλλά θα προχωρά στην παροχή υπηρεσιών και την  τεχνική υποστήριξη των συνεργατών του.

Έχοντας εξασφαλίσει την συνεργασία της PPG, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στον επαγγελματία υψηλών προδιαγραφών προϊόντα τεχνογνωσία, εκπαίδευση, διαχείριση υλικών ,παρακολούθηση αποτελεσμάτων και ότι έχει ανάγκη ένα σύγχρονο φανοβαφείο.

Για τις ανάγκες της ελαφριάς βιομηχανίας σε χρώματα έχουμε να σας προτείνουμε το ολοκληρωμένο σύστημα  βαφής SELEMIX  που προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα  και ποιότητα σε χαμηλό κόστος.

Ο ιδιώτης που θέλει να φροντίσει και να επιδιορθώσει το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα του από τις καθημερινές φθορές (γρατζουνιές, γυάλισμα,….) θα βρει  ανθρώπους πρόθυμους να τον συμβουλέψουν και να του δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να επιτύχει το σωστό  αποτέλεσμα.

Φροντίζουμε τα υλικά μας να είναι σύμφωνα με τις περιβαλλοντολογικές απαιτήσεις.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, στη διάθεση σας

Η ομάδα της STColor

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

© 2024 STColor. All rights reserved. Designed by TotalWeb.

0

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...